Hogyan vásárolhat?

A termékeket megrendelheti közvetlenül weblapon: itt, továbbá az alábbi e-mail címen:
proanti2012@gmail.com

www.proanti.hu    mobilról: https://m.proanti.hu

Előzetes egyeztetést követően tudja a terméket személyesen átvenni. Egy személyesen látogatható áruház fenntartási költsége magas lenne, ami a termékek eladási árát növelné, így az anyacéghez hasonlóan online hirdetés-rendelés mellett kaphatók a termékek, de személyes átvételre is van lehetőség az online rendelést követően.

Kérem a kódszámot (a fotó felett) és a méretet megadva időben jelezze vásárlási szándékát!

A folyamatosan bővülő-változó készletről a megadott elérhetőségeken tájékozódhat, de több tipus azonnal kapható.

 
Rendeléshez szükséges adatok:
 
-Név, lakcím, telefonszám
-Kérem jelölje meg az átvétel módját is
-Rendelt termék (megfelelő méretben)
A megrendelést követően válasz-e-mailben egyeztetjük rendelése adatait.

Az átvétel módja lehet:
 
1. Személyes átvétel: előre egyeztetve Bp. 22. ker Rózsakert utca.
 

2. Postai átvétel:

A leadott rendelés visszaigazolása után banki átutalást követően és ajánlott postai kézbesítéssel kerül kiküldésre a termék, ami történhet banki vagy postai befizetéssel a megadott számlaszámra vagy egyszerűen online banki átutalás formájában. A feldolgozott, leszámlázott, becsomagolt termék ezt követően 1-3 munkanapon belül kerül kiszállításra.
A csomagok szállítási költségének megállapítása a Magyar Posta (MPL gyorsposta) aktuális díjszabása alapján (méret, súly) történik, illetve a biztonságos postázás érdekében buborékos tasakban küldjük termékeinket, melynek így a csomagolási és feladási díja súlytól, mérettől, címtől függően kb. 1090Ft-1690Ft (1 pár kesztyű esetében) ajánlott kézbesítéssel. Kézbesítési idő általában 1-3 munkanap, melyet Proantitól független szolgáltató végez (MPL futár). A pontos összeg válasz e-mailben kerül kiküldésre szállítás előtt. A kiállított számlát a csomagban megtalálja a kedves Vásárló.


Ha postai úton vásárolt, akkor téves méretválasztás esetén van lehetőség cserére, amennyiben ezt 14 napon belül jelezte és visszaküldésre kerül hibátlanul a termék. Ha személyesen nem tudja átvenni a terméket, illetve visszaküldeni, akkor a járulékos (postai, csomagolási) költségek minden esetben a vevőt terhelik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

 

Elérhetőség

Proanti Hungary Készletkisöprés: 2pár kesztyű és 12.000Ft feletti vásárlás esetén -30% kedvezmény! Amíg a készlet tart!

Személyes átvételi lehetőség előzetes egyeztetés alapján: Bp. 22. ker. Rózsakert utca.
proanti2012@gmail.com